Cinsel ilişki öğretmeni 'kıstırılma' fetişini gösterirken kaza geçirdi! Kurtarılma anı viral oldu...

TikTok'ta çeşitli cinsel ilişki hareketleri videoları göstererek cinsel ilişki uzmanlığı yapan 27 yaşındaki bir kadın, 'kıstırılma fetişi'ni videoya çekerken sandalyeye sıkıştı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılma anını da TikTok hesabından paylaşan cinsel ilişki öğretmeni "Benim işim bu, sadece çalışıyordum" dedi.

Sosyal medya 27 yaşındaki cinsel ilişki öğretmenini konuşuyor. 

CİNSEL İÇERİK VİDEOLARI PAYLAŞIYOR

TikTok'ta yayınladığı öğretici videolarla tanınan sydneysomethin  isimli bir cinsel ilişki uzmanı, öğrencilerine kıstırılma fetişini uygulamalı olarak gösterirken talihsiz bir kaza yaşadı. 

Cinsel ilişki öğretmeni 'kıstırılma' fetişini gösterirken kaza geçirdi! Kurtarılma anı viral oldu...

KISTIRMA FETİŞİNİ GÖSTERİRKEN OLANLAR OLDU

Elindeki bir aletle kendini kıstırmaya çalışan öğretmen sandalyeye sıkıştı. TikTok hesabında çeşitli cinsel ilişki videoları olan öğretmen kadın 30 dakika boyunca sıkıştığı sandalyede mahsur kaldı.

Cinsel ilişki öğretmeni 'kıstırılma' fetişini gösterirken kaza geçirdi! Kurtarılma anı viral oldu... - Resim : 2

TİKTOK HESABINDAN KURTARILMA ANINI DA PAYLAŞTI

İtfaiye ekiplerince büyük zorluklarla kurtarılan 27 yaşındakş öğretmen o anları da TikTok hesabından takipçileriyle paylaştı.

Cinsel ilişki öğretmeni 'kıstırılma' fetişini gösterirken kaza geçirdi! Kurtarılma anı viral oldu... - Resim : 3

 

900 MİLYON KİŞİ İZLEDİ

Cinsel ilişki uzmanı kadın, TikTok üzerinden paylaştığı videoda; "Panikliyorum çünkü ne yapacağımı bilmiyorum." açıklaması yaptı. Yaklaşık 900.000 kullanıcı tarafından izlenen videoda itfaiyecilerin kadının sıkıştığı siyah katlanır bir sandalyeyi alet yardımıyla kestiği görülüyor. 

GÜÇLÜKLE KURTARILDI

Kadını kurtarmak için cıvata kesicileri ve sandalyeyi kırmak için ise "hayatın pençeleri" olarak bilinen bir hidrolik kurtarma aleti kullanılıyor.

Cinsel ilişki öğretmeni 'kıstırılma' fetişini gösterirken kaza geçirdi! Kurtarılma anı viral oldu... ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.