Cinsel ilişki itirafı gündem olmuştu! Erol Köse'nin 'Dansözdü, şarkıcı yaptım' sözlerine Nez'den bomba yanıt

Şarkıları ve danslarıyla bir döneme damgasını vuran şarkıcı Nez Yazıcı,'Cake mosq' un YouTube kanalına konuk olmuş ve cinsel ilişkiye girdiği en ilginç yerin sinema salonu ile özel jeti olduğunu itiraf etmişti. Yapımcı Erol Köse ise Nez'in çok konuşulan bu açıklamaları karşısında ''Dansözdün oradan aldım şarkıcı yaptım'' yorumunda bulunmuştu. Nez'den Erol Köse'nin açıklamalarına ise cevap gecikmedi. İşte detaylar...

Sakın Ha, Hey DJ, Her Şey Boş gibi şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran, şarkıları eşliğinde yaptığı dansı nedeniyle "yerli Shakira" olarak tanınan Nez, cinsel ilişki itirafıyla duyanları hayrete düşürmüştü.


SİNEMA SALONU VE ÖZEL JETTE CİNSEL İLİŞKİ İTİRAFI

 
Cake mosq'un YouTube kanalına konuk olan Nez,'Koli kestiği' yani cinsel ilişkiye girdiği en farklı yer sorusuna sinema salonu ve özel jet yanıtını vermişti. Açık ilişki yaşamaya sıcak baktığını da belirten Nez "Özel jet, yalan söylemeye gerek yok. Özel jetim vardı bir dönem" ifadelerini kullanmıştı. Nez'in duyanları şaşkına çeviren bu açıklamalarına yapımcı Erol Köse'den bomba bir yorum geldi.

EROL KÖSE'DEN NEZ'E: DANSÖZDÜN, ŞARKISI YAPTIM! 


Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'un YouTube'de yayınlanan 'Bize Kaldı' programına konuk olan Erol Köse, arasının açık olduğu Nez'in açıklamaları karşısında ''Seksi imajları benim ona yüklediğimi söyledi. Dansözdün oradan aldım şarkıcı yaptım. Geçen gün uçaktaki bazı deneyimlerini anlatıyordu ay ne kadar muhafazakarmış da benim mi haberim yokmuş yani'' ifadelerini kullandı.


Fezi Altun ise bu açıklamayı bölerek "Kendi anlatınca sorun yok ama başkası deyince tacize giriyor. 90'lar döneminde şimdiki hassas zihinler de yoktu" dedi. Erol Köse ise bunun üzerine "Ben şunu kaldıramıyorum ben seni star yapmışım. Ayda 50 işe gidiyordu para basıyordu. Beni aradılar Davut Güloğlu'yla öpüşüp halay çekiyor, çağırdım bunları, biz seviyoruz birbirimizi. Dedim ki; Davut sen evlisin! Boşanmak üzereyim yalanını yıllardır söylüyor. Nez'e de sen büyüyü bozdun sana bir şey yapmam artık dedim. Sonra barıştık çok da sevdiğim bir arkadaşım" yanıtını verdi.

erol-kose-nez

NEZ'DEN EROL KÖSE'NİN AÇIKLAMALARINA CEVAP GECİKMEDİ


Erol Köse'nin gündem olan açıklamalarının ardından ise gözlerin çevrildiği Nez sessizliğini bozdu. Erol Köse'nin açıklamalarına sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla cevap veren Nez, ''Boş verin boş konuşan pinokyoları biz işimize bakalım. Herkes kendi karmasını yaşar. 7 cihan biliyor kimin ve neyin ne olup olmadığını hadi öptüm bye'' ifadelerini kullandı.

İşte Nez'in o paylaşımı...

nez-erol-kose

Cinsel ilişki itirafı gündem olmuştu! Erol Köse'nin 'Dansözdü, şarkıcı yaptım' sözlerine Nez'den bomba yanıt ile ilgili etiketler Erol Köse Dansöz nez şarkıcı nez
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.