Cinsel içerikli video eleştirisi Fulya Öztürk'ü çileden çıkardı! Fatih Portakal'a ateş püskürdü

Geçen cuma FOX TV'de Fulya Öztürk'ün sunduğu 'Fulya ile Umudun Olsun' programında katılımcılardan biri eşi olduğu iddia ettiği bir kadının cinsel içerikli videosunu izletti. Kanalın eski haber sunucusu fatih Portakal, programı, 'iğrenç içerikler' sözleriyle eleştirdi. Fulya Öztürk, o eleştirilerle çılgına döndü.

FOX TV'de Fulya Öztürk'ün sunduğu 'Fulya ile Umudun Olsun' programına katılan Celal Bilgin, sosyal medyada izlediği bir cinsel içerikli videodaki kadının, ameliyat izlerinden eşi Güldeniz Bilgin olduğunu öne sürdü. İddialarını kanıtlamak isteyen Bilgin, canlı yayında sunucu Fulya Öztürk ve diğer konuklara o görüntüleri izletti. Öztürk'ün "Tövbe Yarabbi sesini kapat... Ben izleyemem bunlar meraklı" dediği duyulurken, olay gündeme oturdu.

FATİH PORTAKAL'DAN SERT ELEŞTİRİ: İĞRENÇ İÇERİKLER

Eski Fox Haber sunucusu Fatih Portakal, o program için Twitter'dan, “Bu ve benzerlerine program denmemeli. Sadece reyting amaçlı saçma sapan, iğrenç içerikler. Böyle içeriklere izin verenlerde kabahat. ‘Halk bunu izliyor, istiyor’ demekse ilkesizlik.” yorumunu yaptı.

 

FULYA ÖZTÜRK ELEŞTİRİLER KARŞISINDA ÇILGINA DÖNDÜ

Bu eleştirilerle çılgına dönen Fulya Öztürk bugünkü programda Portakal'a ağır dille cevap verdi. Zaman zaman gözyaşlarını tutamayan Öztürk, "Kazandığım maaşın yüzde 5'ini harcamışımdır ya da harcamamışımdır. Siz beni oturduğunuz yerde küçümseyip aşağılamayasınız. Ekmek yediğiniz yere laf edemezsiniz. Siz ekmek yediğiniz yere bile laf ediyorsunuz." dedi.


Fulya Öztürk konuyla ilgili programında şu sözleri sarf etti:

"Ne faydanız oldu? Ben 2 aydır maaş alıyorum üstüme bir çöp almadım. Haberiniz var mı? Kazandığım parayla kendime hiç bir şey almadım. Almadım, yurda yerleştirdim çocukları. Burs bağladım çocuklara. Kazandığım paranın yüzde 5'ini ya harcadım ya harcamadım yukarıda Allah şahidim benim. Ben bu işe girerken de bana dediler ki, Doğan Şentürk ve ekibi; 'Fulya hayır işleyeceğiz, hayır programı yapacağız. Bizim herkesten bir farkımız olacak.' 'Abi hayır işliyorsak varım' dedim. Ne oturduğum evim değişti, ne giydiğim kılık kıyafetim değişti, ne benim sosyo-ekonomik düzeyim değişti. Hiç bir şey olmadı. Allah şahidim benim. Kazandığım para hayır işlerine, ona buna, yurda... Bak daha bin lira bir yurda yatıracağız daha yatıramadım. Didem biliyor, bin lira yatıracağız. Başka bir kız için yurt buldum. Kendi imkanlarımla çoğu zaman yapıyorum.

Siz beni oturduğunuz yerde küçümseyip, aşağılayamazsınız. Ekmek yediğiniz yere laf edemezsiniz. Siz çoğunuz ekmek yediğiniz yere laf bile ediyorsunuz. Benim çok sevdiğim, saydığım insanlar! Ne oldu başkaları ensest ilişki işlerken, başkaları 'Benim babamla eşim beraber' deyip 15 gün sündüre sündüre o konuyu masaya yatırırken niye hiç biriniz çıkıp bir yorum yapmadı?

Niye ekmek yediğiniz yere laf ediyorsunuz yıllarca? Ben CNN Türk'ten geldim. 15 yılımı verdim, oradan çok şanla şerefle, çok sevgi dolu bir şekilde ayrıldım. Eğer ben bir gün CNN Türk'le ilgili kötü bir şey dersem benden kork. Çünkü ben ekmek yediğim yere laf ediyorsam, yarın bir gün ben burası için de laf ederim. Senin için de laf ederim, hemen adam satarım. Bu bir duruştur, karakterdir. Kol kırılır, yen içinde kalır."

 

Cinsel içerikli video eleştirisi Fulya Öztürk'ü çileden çıkardı! Fatih Portakal'a ateş püskürdü ile ilgili etiketler Fox TV Fatih Portakal fulya öztürk cinsel içerikli video Fulya ile Umudun Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.