'Cinsel içerikli oyun figürlerinden tahrik oldum'

İzmir'de düğün gününün sabahında eniştesi Tugay Keser'i çekiçle öldüren Necati G., "Düğün esnasında Tugay'ın oynarken yaptığı oyun figürlerinden tahrik oldum. Çünkü cinsel içerikli oyun figürleri yapıyordu. " diye kendini savundu.

Yeniasır'ın haberine göre; İzmir Konak'ta Necati G., adlı şahıs, eniştesi Tugay Keser'i düğün sabahında 11 el ateş ederek öldürdü. İddiaya göre Gökçe K. da (25) yardım etti. Zanlılar için hazırlanan iddianamede, 'Tasarlayarak öldürme' ve 'Öldürmeye yardım etme' suçlarından 36 yıla kadar hapis cezası istendi.

'TAHRİK OLDUM'

Keser'in evine 'Açın kapıyı polis peşimizde, zor durumdayız' diyerek girdiği tespit edilen Necati G'nin ifadesinde, "Düğün esnasında Tugay'ın oynarken yaptığı oyun figürlerinden tahrik oldum. Çünkü cinsel içerikli oyun figürleri yapıyordu. Buna rağmen ben bir tatsızlık çıkarmadım. Hatta bir ara yakınlarım tarafından sahnede oyun oynamak üzere Tugay'la bir araya geldik. El ele tutuştuk ve kısa bir süre beraber oynadık" dediği ortaya çıktı. Davanın önümüzdeki günlerde görüleceği öğrenildi.

'Cinsel içerikli oyun figürlerinden tahrik oldum' ile ilgili etiketler İzmir cinayet katil Konak tugay keser
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.