Çinli YouTuber kamera karşısında bakın ne yaptı!

Çinli YouTuber Qi Huahua makyajla değişimini Facebook kanalında yayınladı. Huahua, uyguladığı teknikle yüzünü neredeyse tamamen değiştirirken izleyenlerin ağzını açık bıraktı.

Son dönemde kadınlar arasında oldukça popüler olan 'heykel makyaj' tekniği inanılmaz dönüşümlere sahne oluyor. Çinli YouTuber Qi Huahua da bu tekniği uygulayan kişilerden biri. Videonun sonunda neredeyse tanınmaz hale gelen genç kadın yüzünü neredeyse tamamen değiştirdi.

ÇİNLİ YOUTUBER'IN 'YOK ARTIK' DEDİRTEN DEĞİŞİMİ

 Makyajında kozmetik hileler, protez bir burun bile kullanan Huahua videonun sonunda aynı kişi olduğunu kanıtlamak için makyajını siliyor.1 milyona yakın izlenme alan ve videosu bir anda viral olan kadına binlerce yorum yapıldı.

Çinli YouTuber kamera karşısında bakın ne yaptı!

Qi'ye yapılan yorumlardan bazıları, ''Erkeklere yeni kız arkadaşlarını ilk buluşmada havuza davet etmelerini öneriyorum'', ''İnanılmaz! İki farklı insan gibi ama videoda tek kişi var'', ''Beraber olduğunuz kadının önce makyajını silin, altından başka bir yüz çıkabilir'', ''Ona çok güzelsin demeden önce iyi düşünün'' şeklindeydi.

Çin'deki kadınlar son zamanlarda çeşitli sosyal medya platformlarında bir dizi video kliple inanılmaz dönüşümlerini paylaşıyorlar.

Çinli YouTuber kamera karşısında bakın ne yaptı! - Resim : 2

Çinli YouTuber kamera karşısında bakın ne yaptı! - Resim : 3

Çinli YouTuber kamera karşısında bakın ne yaptı! ile ilgili etiketler YouTuber Makyaj şaşırtıcı şok eden görüntüsü degişim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.