Çinli bilim insanları açıkladı! Koronavirüsün çaresi...

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıktığı günden beri 140'tan fazla ülkeye yayılan koronavirüs için aşı e ilaç çalışmaları da hızla devam ediyor. Birçok ülke koronavirüse karşı çözüm bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Edinilen son dakika habere göre Çinli bilim insanları koronavirüs karşı yeni bir çözüm bulduklarını belirtti.Çinli bilim adamları corona virüse karşı buldukları yeni çözümün insan vücudunda olduğunu belirtti.

4,8 milyonun üzerinde kişiye bulaşan koronavirüs salgınına karşı birçok ülke aşı ve ilaç çalışmaları yapmaya devam ediyor. Çin'den gelen son dakika haberine göre koronavirüs salgınına yeni bir çözüm bulundu. Çinli bilim insanları koronavirüs enfeksiyonunun çaresinin insan vücudunda olduğunu belirtti.

Çinli bilim insanlarından oluşan bir ekibin insan vücudunda bulunan ve koronavirüs (Covid-19) enfeksiyonunu engelleyebilen monoklonal antikoru bulduğu belirtildi.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadeleye karşı bir çok ülke çalışamalarına devam ediyor.

Nature dergisinde yer alan bir raporda Çinli bilim insanlarından oluşan bir ekibin koronavirüs enfeksiyonunu engelleyebilen, ilgili ilaçların ve aşıların geliştirilmesi için kullanılabilecek iki insan monoklonal antikoru keşfettiği belirtildi.

ANTİKORLAR FARELER ÜZERİNDE BAŞARI GÖSTERDİ

Capital Tıp Üniversitesi, Çin Bilimler Akademisi altındaki Mikrobiyoloji Enstitüsü ve Tianjin Biyoteknoloji Enstitüsü de dahil olmak üzere pek çok Çinli bilim insanının yer aldığı belirtilen araştırmada fareler üzerinde yapılan deneylerin, antikorların akciğerlerdeki virüs yükünü azaltabildiği de ifade edildi.

Çinli bilim insanları açıkladı! Koronavirüsün çaresi... ile ilgili etiketler Çin Koronavirüs İlaç aşı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.