Çine canavarı öldü! 9 kişinin katiliydi...

Aydın’da 1967 yılında bir dedikodu üzerine eşini ve eşinin ailesinden 9 kişiyi iki tabanca biri tüfek kullanarak öldüren 'Çine canavarı' lakaplı Mustafa Çelen korkunç olaydan 53 yıl sonra vefat etti. İşlediği cinayetler için 16 yıl hapis yatan Çelen, cezaevinden tahliye edildikten sonra yerleştiği Yenipazar’ın kırsal Hacıköseler Mahallesi’nde toprağa verildi.

Aydın’ı yasa boğan ve tüm ülkede gündem olan seri cinayetler 1967 yılının Aralık ayında yaşandı.

O tarihte henüz 27 yaşında olan Mustafa Çelen, iddiaya göre kayınbiraderinin o zaman hamile olan karısı ile ilgili konuşmasına dayanamayarak yanına aldığı iki tabanca ve bir tüfek ile karısını ve eşinin ailesinden toplam 9 kişiyi kurşuna dizerek katletti.

Cinayetlerden 7 gün sonra teslim olan Mustafa Çelen, bu tarihten itibaren "Çine Canavarı" lakabıyla anılmaya başlandı.

Üç kez idam cezasına çarptırılan Çelen'in cezası, 1974 yılında çıkan Genel Af sayesinde 36 yıla düşürüldü.

Mustafa Çelen, bu cezasının 16 yılını yattıktan sonra 1984 yılında cezaevinden çıkıp yerleştiği Yenipazar'ın Hacıköseler Köyü'nde yaşamını sürdürdü.

Birkaç yıl önce yaşlılığa bağlı çeşitli sağlık sıkıntıları oluşan Mustafa Çelen, Aydın huzurevinde kalmaya başladı. Huzurevinde vefat eden Çelen cenaze namazı kılındıktan sonra cezaevinden çıktıktan sonra yerleştiği Hacıköseler Köyü mezarlığında toprağa verildi. 

Çine canavarı öldü! 9 kişinin katiliydi... ile ilgili etiketler Aydın cezaevi çine canavarı 9 kişiyi öldürdü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.