'Sahte ölüm' tezgahı kurmak isterken ailesinden oldu!

Çin'de yaşayan bir adam, sigortadan para alabilmek için sahte ölüm tuzağı düzenlendi. Soyadının He olduğu açıklanan adamın öldüğünü öğrenen karısı, çocuklarıyla göle atlayarak intihar etti. Bu olaydan haberdar olan adam ertesi gün polise teslim oldu.

Çinli bir adam sigortadan para alabilmek için "sahte ölüm tezgahı" kurdu. Ancak adamın bu planlarından eşinin haberi yoktu ve kocasının gerçekten öldüğünü düşündü. Arkasında bir intihar notu bırakarak çocuklarıyla birlikte bir gölete atlayan kadın, kendinin ve çocuklarının hayatına son verdi.

Polis tarafından soyismi He olduğu söylenilen adam geçtiğimiz Cuma, Şinhua polisine teslim oldu. Sigorta sahtekarlığı ve mülke kasıtlı zarar vermekten Bay He göz altına alındı.

Polisin söylediğine göre Bay He, Eylül ayında eşinin haberi olmadan 1 milyon yuan (145,000 dolar) değerinde bir sigorta satın aldı. 19 Eylülde ise sahte ölümünde kullanacağı arabayı satın almış.

100,000 YUAN KREDİ BORCU 

31 yaşındaki kadın, 11 Ekimde, 4 yaşındaki erkek çocuğu ve 3 yaşındaki kız çocuğuyla birlikte evlerinin yakınındaki gölette ölü bulundular. Ertesi gün ise Bay He polise teslim oldu. Çinli adam daha önceden, epilepsi hastası kızı için bu kadar borç aldığını söylemişti. Bu olay, Çin sosyal medyasının gündemine oturdu ve insanlar Bay He'nin özrünü samimi bulmadıklarını söylediler.

'Sahte ölüm' tezgahı kurmak isterken ailesinden oldu! ile ilgili etiketler Çin ölüm İntihar sigorta
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.