Çin’de muhteşem drone şov!

Çin'de 3 bin 281 drone ile yapılan nefes kesen gösteri Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Şangay'da yapılan gösteride Çin pazırana giren Hyundai Motor Company'nin lüks otomotiv bölümü Genesis Motors Çinli müşterilerine 'dronelar' ile verdiği mesajla göz kırptı.

Güney Kore merkezli Hyundai Motor Company'nin lüks otomotiv bölümü Genesis Motors, Çin pazarına girişini dronelar ile yaptığı gösteri ile kutladı.

Markanın Çin CEO'su Markus Henne yaptığı açıklamada, gösterinin işleri farklı şekilde yapmak için cesur bir ruhu sembolize ettiğini ifade ederek, markalarının Çinli tüketicilere daha fazla deneyim ve ilham verici ürünler getireceği sözünü verdi.

Genesis’in yaptığı gösteri, Çinli Shenzhen Damoda Intelligent Control Technology şirketinin Ekim 2020’de 3 bin 51 drone kullanarak yaptığı şovu da geride bıraktı.

Gösteri, İngilizce ve Çince olarak yazılmış “Merhaba Çin” mesajıyla sona erdi. (İHA)

Çin’de muhteşem drone şov! ile ilgili etiketler Çin Hyundai drona şov gösteri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.