Çin'de hamile bir kadın hastaneye alınmayınca ayakta doğurdu

Çin'de artan covid-19 vakalarının ardından ülkede alınan önlemler katılaştırıldı. Son olarak sosyal medyaya düşen bir görüntü 'bu kadar da olmaz' dedirtti. Hamile olan bir kadın hastaneye gitti. ''Koronavirüs test sonucun yok'' denilerek hastaneye alınmayan kadın ayakta doğurdu.

Çin'de "Sıfır vaka" politikası kapsamında uygulanan karantina kararları devam ediyor. İnsanların evlerine zorla kilitlendiği ve sokakta dahi olsa zorla test yapıldığı videolar gündem olurken, ülkeden kan donduran bir görüntü daha geldi.

HASTANE BAHÇESİNDE AYAKTA DOĞRUDU

Sosyal medyada gündem olan bir videoda Çin'in Luzhou kentinde çekildiği iddia edilen bir görüntü akıllara durgunluk verdi. Doğum için hastaneye giden kadın, "Koronavirüs test sonucun yok" denilerek hastaneye alınmadı. Hastaneye alınmayan kadın, bir süre sonra sokakta doğum yaptı.

OLAY ANI KAMERADA

Öte yandan kadının doğum yaptığı anlar anbean bölgede bulunan insanların cep telefonu kamerasına yansıdı. Kadının ayakta rahat bir şekilde çocuğunu doğurması ise dikkat çekti.

Çin'de hamile bir kadın hastaneye alınmayınca ayakta doğurdu ile ilgili etiketler Çin
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.