Çin'de facia gibi patlama! Ortalık savaş alanına döndü: Görüntüler korkunç...

Çin'in Shiyan kentinde korkunç bir doğal gaz patlaması yaşandı. 12 kişinin hayatını kaybettiği ve 138 kişinin yaralandığı kazanın görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Ortalığın savaş alanına döndüğü görüntülerde camları kırılan binalardan dumanların yükseldiği, mahallelinin acı içinde yerlerde kıvrandığı görülüyor. İşte o dehşet anlar...

Çin'in orta kesimindeki Hubei eyaletine bağlı Shiyan kentinde bu sabah facia yaşandı.

Zhangwan semtindeki bir mahallede yaşanan şiddetli patlamanın doğal gaz hattında meydana geldiği, ancak nedeninin henüz belli olmadığı belirtildi.

Çin'de facia gibi patlama! Ortalık savaş alanına döndü: Görüntüler korkunç...

12 KİŞİ ÖLDÜ, 37 KİŞİNİN DURUMU KRİTİK

Sondakika'da yer alan bilgiye göre, olay sonrası 12 kişinin yaşamını yitirdiği, yaralanan 138 kişiden 37'sinin de durumunun kritik olduğu ifade edildi. Yaralılar tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Çin'de facia gibi patlama! Ortalık savaş alanına döndü: Görüntüler korkunç... - Resim : 2

MAHALLELİLER YERDE ACI İÇİNDE KIVRANIYOR

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde camları kırılan binalardan dumanların yükseldiği, savaş alanına dönen mahallenin sakinlerinin yerde acı içinde kıvrandığı görülüyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor.

 

 

 

Çin'de facia gibi patlama! Ortalık savaş alanına döndü: Görüntüler korkunç... ile ilgili etiketler Çin patlama doğalgaz mahalle yaralı ölü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.