Çin'de darbe iddialarının arkasında CIA destekli Falun Gong tarikatı mı var? Vatan Partisi Çin Temsilcisi Adnan Akfırat'tan şok iddia

Çin'de darbe olduğu ordunun yönetime el koyarak devlet başkanının tutukladığı iddiaları sosyal medyada gündemin ilk sırasına oturdu. Vatan Partisi Çin Temsilcisi Adnan Akfırat, iddialarının gerçeği yansıtmadığını, yalanın CIA'nın güdümündeki Falun Gong tarikatı tarafından yayıldığını belirtti.

Çin Halk Cumhuriyeti'nde Orgeneral Li Qiaoming'in liderliğinde askeri darbe yapıldığı ve Devlet BaşkanıXi Jinping'in tutuklandığı iddiası ortaya atıldı.

"YALANI ÇİN'DEKİ FETÖ YAYIYOR"

Çin'e yakınlığı ile bilinen Vatan Partisi'nin Çin'de yaşayan Çin Temsilcisi Adnan Akfırat, iddiaya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Çin Halk Cumhuriyeti'nde askeri darbe olduğu, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'in ev hapsinde tutulduğu tam bir uydurma. Bu yalanı CIA'nın güdümündeki Falun Gong tarikatı yayıyor. Falun Gong, Çin'deki FETÖ'dür! Türkiye'deki FETÖ'cüler ile alıklar da bu psikolojik savaşın hizmetinde.

 

 

Çin'de darbe iddialarının arkasında CIA destekli Falun Gong tarikatı mı var? Vatan Partisi Çin Temsilcisi Adnan Akfırat'tan şok iddia ile ilgili etiketler Çin Darbe Falun Gong Adnan Akfırat
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.