Çin'de bu konuşuluyor: Bir tek Türkler bize dostluklarını gösterdiler!

Çin'den getirilen Türk vatandaşları ile ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Koca Yusuf Çin'e giderken bir de tıbbi yardım malzemesi gönderdik. Bu Çin'de büyük yankı buldu." ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar:

Koca Yusuf Çin'e giderken bir de tıbbi yardım malzemesi gönderdik. Bu Çin'de büyük yankı buldu. Bir tek Türkiye ve Japonya göndermiş. Ve Türkiye'nin bu tutumu Çin'de büyük yankı uyandırdı. "Bir tek Türkler bize dostluklarını gösterdiler" şeklinde.

CAN KARDEŞLERİMİZİ ORADA BIRAKAMAZDIK

Arkadaşlarımız 36 saat hiç uyumadan bu süreci gerçekleştirdiler. Gürcistan, ve Arnavutluktan. Azerbaycan'dan tabii ki geldi. Can kardeşlerimizi orada bırakmamız zaten mümkün olamazdı. Bölgede Büyükelçiliğimiz gerekli çalışmaları yaptıktan sonra bu operasyonu gerçekleştirdik.

15 GÜN KARANTİNA SÜRECİ OLACAK

Şu an gelen vatandaşlarımızın hiçbirinde virüs ya da hastalık belirtisi yok. 15 gün karantina süreci olacak. Arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor.

RUSYA'DAKİ PATLAMA

Rusya'da meydana gelen patlama da malum vatandaşlarımız vardı. Onlarla ilgili de çalışmalarımız sürüyor.

Çin'de bu konuşuluyor: Bir tek Türkler bize dostluklarını gösterdiler! ile ilgili etiketler Türkiye Japonya Mevlüt Çavuşoğlu Dışişleri Bakanı Çin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.