Cinci hoca, Ülkü Ocakları Başkanı'nın sevgilisini taciz edince kan aktı!

İlk etapta "adi vaka" olarak kamuoyuna yansıyan bir bıçaklı saldırının perde arkasından esrarengiz bir hesaplaşma çıktı... Bayrampaşa'da bıçaklanan "cinci şeyh" Muhammet Kırmızıkan'ın Ülkü Ocakları Başkanı'nın sevgilisini taciz ettiği için saldırıya uğradığı öne sürüldü. Bir diğer iddia ise saldırının perde arkasında mafya benzeri "şeyh" hesaplaşması olduğu yönünde...

Sözcü Gazetesi'nden İsmail Saymaz, uzun süre konuşulacak, inanılmaz bir cinayetin peşine düştü.

"Dergah sokağı cinayeti" başlığını taşıyan makalesinde "Cinci Hoca" olduğu öne sürülen bir şahsa "Ülkücüler" tarafından kurulan pusunun arka planına ışık tutan Saymaz, korkunç olayın İstanbul Bayrampaşa'da yaşandığını belirtti. Buna göre, akşam saatlerinde telefonla konuşarak yolda ilerleyen, adının Muhammet Kırmızıkan olduğu öğrenilen cübbeli bir kişi, 7-8 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan şahsa yardıma yetişen kişi ise Muhammet Kırmızıkan'ın kardeşi, imam Emrah Kırmızıkan oldu. Ancak bıçak darbelerinden Emrah Kırmızıkan da nasibini aldı.

Cinci hoca, Ülkü Ocakları Başkanı'nın sevgilisini taciz edince kan aktı!

27 yaşındaki Emrah Kırmızıkan aldığı bıçak darbeleri sonucu can verdi, 16 yerinden bıçaklanan Muhammet Kırmızıkan ise saldırıdan yaralı kurtuldu.

İsmail Saymaz saldırıda asıl hedefin Muhammet Kırmızıkan olduğunun altını çizerken olayın geçmişini şu sözlerle anlattı;

"Muhammet Kırmızıkan, Emrah'tan bir yaş büyüktü. Zeytinburnu'nda 1992'de doğdu. Güneydoğu'daki Norşin şeyhlerine bağlı medreselerde eğitim aldıktan sonra saldırıya uğradığı bu sokakta, dergah ve ofis olarak kullandığı yazıhanesini açtı. Levhasında ‘Metafizik ve Spritüal Danışman' yazıyordu. Kendisine sorsanız, ‘Havas Alimi' diyecektir.

Cin çıkarmak da var işin içinde, okuyup üfürmek de. Kırmızıkan, Allah'ın bahşettiğine inandığı bu yeteneği sayesinde geçimini sağlarken, iddiaya göre rehabilitasyon için gelen Fatih Ülkü Ocakları Başkanı Can K.'nin sevgilisini taciz etti."

PUSU KURDULAR

İddiaya göre, Emrah ve Muhammet Kırmızıkan'a dergah çıkışında düzenlenen saldırı, Can K.'nın, “Gözdağı verin” talimatı üzerine gerçekleşti.

Olayın ardından 20'li yaşlarındaki dört saldırgan tutuklandı. Sekiz sanık hakkında İstanbul 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde kasten öldürme ve kasten öldürmeye teşebbüsten dava açıldı. Can K. ise kayıplara karıştı.

Cinci hoca, Ülkü Ocakları Başkanı'nın sevgilisini taciz edince kan aktı! - Resim : 2

"ŞEYH SAVAŞLARI" İDDİASI

Diğer yandan, saldırıdan yaralı kurtulan Muhammet Kırmızıkan, taciz iddiasını reddetti ve ortaya çok konuşulacak farklı bir iddia ortaya attı.

Saldırganları Fatih'te faaliyet gösteren E.T. isimli bir başka genç "şeyh"in azmettirdiğini savunan Muhammet Kırmızıkan 2013'te ‘havas ilmi' öğrenmek için E.T.'nin Fatih'teki dergahına gittiğini belirterek, şöyle devam etti;

“Ev ve araba karşılığında müridi olmamı teklif etti. Kabul etmedim. Müridi hakkında ölüm fetvası verdi. Facebook'ta ‘Geleceğin Ali Kalkancısı' diye yazdım. Çünkü devlette müritleri vardı. Bağcılar'da bir zikirde karşılaştık. Beni ‘Hesabını vereceksin' diye tehdit etti.”

CÜBBELİ AHMET HOCA DA UYARDI...

Ayrıca yaşanan gelişmeler üzerine Fatih Çarşamba'da aktif olarak faaliyet gösteren Cübbeli Ahmet lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü'nün de cemaatine çağrıda bulunarak, E.T.'den uzak durulmasını istediği öğrenildi.

Kırmızıkan genç bir kadını taciz ettiği için mi, yoksa E.T.'nin azmettirmesiyle mi söz konusu cinayetin işlendiği, yürütülen soruşturma sonrasında netlik kazanacak.

Cinci hoca, Ülkü Ocakları Başkanı'nın sevgilisini taciz edince kan aktı! ile ilgili etiketler cinayet Ülkü Ocakları Muhammet Kırmızıkan cinci hoca
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.