Cinayetle biten takı meselesinde taraflar yine birbirine girdi

Kocaeli'de 2 ay önce 'Ben sana yarım taktım, sen niye bana çeyrek taktın?' meselesi yüzünden 1 kişi öldürülmüştü. 'Takı' kavgasının tarafları yine birbirine girdi. Sopalı kavgayı polis ekipleri güçlükle ayırırken, o anlar cep telefonu ile kaydedildi.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 19 Haziran'da akraba olan iki aile arasında 'Ben sana yarım taktım, sen niye bana çeyrek taktın?' meselesi yüzünden kavga çıkmış, 42 yaşındaki Gülten Şencan silahla vurularak yaşamını yitirmişti.

Cinayetle biten takı meselesinde taraflar yine birbirine girdi

Son 2 gündür iki aile arasındaki kavgaların sürdüğü öğrenildi. Bir araya gelen aileler, birbirlerine sopalarla saldırdı. Gitgide büyüyen kavganın üzerine etraftaki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Cinayetle biten takı meselesinde taraflar yine birbirine girdi - Resim : 2

İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, tarafları güçlükle ayırdı. Kavga anları, vatandaş kameralarına saniye saniye kaydedildi. Öte yandan, taraflar geçtiğimiz ay bayram için bir araya geldiğinde aralarında yine kavga çıkmıştı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA

 

Cinayetle biten takı meselesinde taraflar yine birbirine girdi ile ilgili etiketler Kocaeli çeyrek altın kavgası Gülten Şencan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.