Cinayetle biten silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı!

Sakarya’nın Erenler ilçesinde bir kişinin ölümüyle neticelenen silahlı kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Erenler ilçesi Hacıoğlu Mahallesi 24. Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Murat Çoban (31) ile E.T. arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşandı. Yerini kavgaya bırakan tartışma sonrasında E.T. aracından aldığı silah ile Çoban’a kurşun yağdırdı. Kurşunların vücudunun çeşitli yerlerine isabet etmesi neticesinde ağır yaralanan Çoban, olay yerine sevk edilen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Çoban, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

O ANLAR KAMERADA

31 yaşındaki Murat Çoban’ın ölümüyle neticelenen silahlı kavga anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Murat Çoban ile şüpheli E.T.’nin kavga etmesi, bazı vatandaşların kavgayı ayırmaya çalışması, şüpheli E.T.’nin koşarak aracına gitmesi ve silahı aldıktan sonra Murat Çoban’a kurşun yağdırması yer alıyor.

 

Cinayetle biten silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Sakarya silahlı kavga
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.