Cinayetin şifreleri sosyal medyadan çıktı: O paylaşım ele verdi

İzmir'in Torbalı ilçesinde Kamuran Güney'in öldürüldüğü cinayetin şifreleri sosyal medyadan çıktı. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu katil zanlısı Sait K.’nın sosyal medya hesabından paylaştığı mesajdan yola çıkarak aydınlattı. Adliyeye sevk edilen Sait K. ile T.Y. tutuklandı.

İzmir'in Torbalı ilçesinde 5 Temmuz'da tarlasına giden 60 yaşındaki çiftçi Kamuran Güney, başından vurularak öldürülmüş halde bulundu.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri faili meçhul cinayeti aydınlatmak için yaptığı çalışmada Facebook paylaşımlarından cinayeti çözdü.

Cinayetin şifreleri sosyal medyadan çıktı: O paylaşım ele verdi

Sabah gazetesinden Ceyhan Torlak'ın haberine göre, Kamuran Güney'in ölü bulunmasının ardından ifadesine başvurulan Güney'in eşi Gülay Güney, eşinin borçlu olduğu tefeciler tarafından tehdit edildiğini ileri sürmüştü. İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri faili meçhul cinayeti aydınlatmak için çalışma başlattı.

Şüphelilerden Sait K. Facebook hesabından 7 Temmuz'daki paylaşımında, "N. H. bu tehdit mesajını gönderdikten bir süre sonra ne gariptir ki Kamuran Güney tarlasında ölü olarak bulunuyor" diye yazdı.

Cinayetin şifreleri sosyal medyadan çıktı: O paylaşım ele verdi - Resim : 2

N. H.'nin işlemiş gibi gösterdi. Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde teknik ve fiziki takip sonucu belirlenen zanlılardan Sait K, Aydın'ın Koçarlı ilçesinde, T.Y ise İzmir'in Kemalpaşa ilçesi Bağyurdu Mahallesi'nde saklandıkları adreslere düzenlenen operasyonla yakalandı.

Cinayetin şifreleri sosyal medyadan çıktı: O paylaşım ele verdi - Resim : 3

Zanlıların olayda kullandıkları av tüfeği ise Torbalı ilçesindeki Karakızlar Mahallesi gölet mevkisinde toprağa gömülmüş halde bulundu.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, hakimlikçe tutuklandı.

Cinayetin şifreleri sosyal medyadan çıktı: O paylaşım ele verdi ile ilgili etiketler İzmir Sosyal Medya cianyet paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.