Cinayet ve şiddetin kol gezdiği ‘Barlar sokağı’ için “kapatılsın” talebi

Yıllardır çok sayıda insanın cinayete kurban gitmesine ve yaralanmasına neden olan ‘barlar sokağı’nın kapatılması talebini dile getiren BBP Kocaeli İl Başkanı Şengil, “Esnaf ve yetkililer ile birlikte bu huzursuzluk ortamının İzmitimizin çarşısından ivedi bir şekilde kaldırılmasını talep ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Son günlerde yaşanan olaylar ile gündeme gelen ve ‘Barlar Sokağı’ olarak bilinen bölgeyle ilgili Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil, önemli açıklamalarda bulundu. 

“İVEDİ ŞEKİLDE KALDIRILMASINI TALEP EDİYORUZ”

Bölgenin yıllardır, bir çok insanın ölümüne, çok sayıda kişinin de yaralanmasına sebep olduğunu hatırlatan Şengil, “Oluşturduğu huzursuzluk ortamı sebebiyle, ‘mutlu şehir Kocaeli’ imajına yakışmayan Barlar Sokağı mevkiisinin bir düzenlemeyle önce güvenliği sağlanmalı, daha sonra mağduriyet ve hak kayıpları olmadan kontrollü bir şekilde başka bir yere taşınmalıdır. Gencecik canların ölümüyle neticelenen olaylara kayıtsız kalamayız. Devletimizin teminatı emniyet güçlerimizin, barlar sokağı diye anılan mevkiiye çok daha fazla hassasiyet gösterip, bu tür can kayıpları yaşanmaması için tam manada kontrolü elinde tutması gerekmektedir. Esnaf ve yetkililer ile birlikte bu huzursuzluk ortamının İzmitimizin çarşısından ivedi bir şekilde kaldırılmasını talep ediyoruz” dedi.

Öte yandan geçtiğimiz hafta, yine bölgede cinayet işlenmiş, ardından ise Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı denetim gerçekleştirmişti.

Cinayet ve şiddetin kol gezdiği ‘Barlar sokağı’ için “kapatılsın” talebi ile ilgili etiketler BBP Kocaeli
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.