"Cinayet konsoloslukta başladı, rezidansta bitti!"

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın şüpheli bir şekilde kaybolmasıyla gündeme gelen Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'yla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Başkonsolos Muhammed Uteybi'nin, tam da konutunda incelemelerin başlayacağı dakikalarda Türkiye'yi terk ettiğini duyuran Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Kaşıkçı'nın bir cinayete kurban gittiğine ilişkin iddialarla ilgili detayları da aktardı.

Başkonsolos, 2 Ekim'de Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasının ardından konutundan çıkmamıştı.

Başkonsolosun yaşadığı konutunda ve konsolosluk araçlarında bu akşam saatlerinde arama yapılması bekleniyordu. İşte tam da bu dakikalarda Başkonsolos Muhammed Uteybi'nin Türkiye'den ayrıldığı ortaya çıktı.

Haberi, Habertürk yazarı Sevilay Yılman duyurdu. Yılman, "Oldukça dikkat çekici. Başkonsolosun konutunda yapılacak aramaya dakikalar kala, başkonsolos Türkiye'den ayrılıyor. Bende sanki bir şeylerin ortaya çıkacağına hisseti düşüncesini oluşturdu" dedi. 

"CİNAYET KONSOLOSLUKTA BAŞLAYIP, REZİDANSTA BİTTİ DENİYOR"

Dün akşam ekiplerin Başkonsolosluk binasında yaptığı incelemede çok önemli bulgulara ulaştığını da belirten Yılman, "Cemal Kaşıkçı cinayetinin baikonsolosluk binasında başladığı, başkonsolosun rezidansında sona erdiği söyleniyor" ifadelerini kullandı. 

"Cinayet konsoloslukta başladı, rezidansta bitti!" ile ilgili etiketler Cemal Kaşıkçı Suudi Arabistan Başkonsolosluk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.