Çin Falı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

22 Eylül Show TV yayın akışında yer alan Çin Falı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Çin Falı hangi kanalda? Çin Falı oyuncuları kimlerdir?

22 Eylül Show TV yayın akışında yer alan Çin Falı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Çin Falı 2012 yılında vizyona girmiştir..

ÇİN FALI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Jackie Chan'in hem yönettiği hem de başrolünü oynadığı film, Uzakdoğu'nun mistik öğeleri üzerinden giden macera dolu bir yolculuğu ele alıyor. 1860 yılında Fransız ve İngiliz orduları, Çin İmparatorluğu'nun Yaz Sarayı’nda bulunan ve Chinese Zodiac olarak adlandırılan 12 bronz hayvan heykelini ele geçirmiştir. Asian Hawk ise uzun yıllar sonunda, bu heykelleri bulup ülkesi Çin'e geri getirmekle görevlendirilir. Asian Hawk, Parisli bir kadın ve Çinli bir öğrenci ile çıktığı bu yolculuk sırasında çeşitli engellerle karşılaşacak ve ne pahasına olursa olsun görevini başarıya ulaştırmaya çalışacaktır.

ÇİN FALI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Jackie Chan

Oyuncular: Jackie Chan, Oliver Platt, Shu Qi

Tür: Dövüş, Aksiyon

Yapım Yılı: 2012 / 2s 3dk

Çin Falı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Show TV çin falı filmi konusu nedir ne zaman çekildi oyuncuları kim yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.