Cin çıkarma seansı sonrası ölmüştü! Hacamatı yapan kadından kan donduran sözler...

Ankara'da cin çıkarma seansında sözde hocanın yönlendirmesi ile sırtına 100 kez oklava vurulup ardından hacamat yapılan Özge Nur Tekin hayatını kaybetmişti. Skandal olayda hacamat yapan Sevim Özbaş ilk kez konuştu. İfadeleri kan donduran Özbaş, "Sırt ve kolları simsiyahtı" dedi.

Ankara'da psikolojik sorunları nedeniyle sözde hocanın yönlendirmesi ile cin çıkartma seansı uygulanarak eşi Selçuk Tekin tarafından sırtına 100 kez oklava ile vurulup, hacamat yapılan Özge Nur Tekin, hayatını kaybetti.

Kurban kesimi sırasında fenalaşan Özge Nur Tekin, kaldırıldığı Yenimahalle Onkoloji Hastanesi'nde 8 Mart 2021'de hayatını kaybetti.

"TANIDIĞIN ISRARI ÜZERİNE YAPTIM"

Genç kadına hacamat yaptığı belirlenen Sevim Özbaş ilk kez konuştu. Ev kadını olduğunu belirten Özbaş,  "Bir tanıdığımın ısrarı üzerine hacamat yapmak için daha önce hiç görmediğim bu ailenin evine gittim.

 

Cin çıkarma seansı sonrası ölmüştü! Hacamatı yapan kadından kan donduran sözler...

"KIYAFETLERİNİ ÇIKARDIĞINDA SIRT VE KOLLARI SİMSİYAHTI"

Yerde yüzü koyun yatan bir kadın vardı. Hacamat için kıyafetini çıkarttığında kadının sırt ve kollarını simsiyah olduğunu gördüm. Ne olduğunu sorduğumda, 'İçine 3 harfliler kaçmış, Kayseri'de bulduğumuz bir hocanın talimatıyla sopa ile vurduk.

Cin çıkarma seansı sonrası ölmüştü! Hacamatı yapan kadından kan donduran sözler... - Resim : 2

"HACAMAT SONRASI BİRAZ RAHATLADI"

Bu şekilde içindeki cini öldürmeye çalıştık' dediler. Hacamat yaptıktan sonra kadın biraz rahatladı. Beni de tekrar evime bıraktılar. Ölümüyle ilgili bir şey bilmiyorum" dedi.

.

Cin çıkarma seansı sonrası ölmüştü! Hacamatı yapan kadından kan donduran sözler... ile ilgili etiketler hacamat cin çıkarma oklava
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.