Çin aslanının dişlerinden suda boğarak kurtuldu...

Samsun'da bir kişi kendisine saldıran Çin aslanı cinsi köpeğini suda boğarak ölümden kurtuldu. Hastaneye kaldırılan yaralı şahıs tedavi altına alındı.

Olay, Samsun'un Canik ilçesi 200 Evler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçenin Hacıismail Mahallesi'nde ikamet eden ve Canik Belediyesinde sokaklardaki köpekleri toplama işinde çalışan 2 çocuk babası 38 yaşındaki Murat Çöpoğlu, yaklaşık 2 aydır beslediği kendisine ait Çin aslanı cinsi köpeğini gezintiye çıkardı.

2_1

Ancak başka sokak köpeklerini görünce hırçınlaşan köpek aniden sahibi Murat Çöpoğlu'na saldırdı.

3_1

Her iki kolunun çeşitli yerlerinden ve karnından yaralanarak kanlar içinde kalan Murat Çöpoğlu kendisini öldürmeye kalkan köpeğinin elinden yol kenarındaki tarla yanına birikmiş yağmur suyunun içinde köpeğini boğarak telef edip canını kurtardı.

1_1

Kanlar içinde kalan Murat Çöpoğlu, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi atına alındı.

--9361853

Kollarında derin yaralar oluşan Murat Çöpoğlu, "Köpek aniden bana saldırdı. Eğer yağmur suyunun içinde köpeği boğmamış olsaydım beni öldürecekti" dedi.

4_1

Murat Çöpoğlu'nun boğarak öldürdüğü köpek ise Canik Belediye ekipleri tarafından olay yerinden alınarak kuduz olup olmadığının tespiti için Samsun Büyükşehir Belediyesi Köpek Barınağına götürüldü.

Çin aslanının dişlerinden suda boğarak kurtuldu... ile ilgili etiketler Samsun Canik köpek çin aslanı boğarak öldürdü
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.