Cimri markette 5 L Ayçiçek Yağında indirim çılgınlığı! İşte Biryağ, Orkide, Yudum, Migros fiyatları!

Cimri markette online alış verişlerde 5 L Teneke Ayçiçek Yağında indirim çılgınlığı yaşanıyor. En çok tüketilen Biryağ, Orkide, Yudum, Migros 5 L Teneke Ayçiçek Yağlarındaki damping gibi indirim, görenlerin aklını başından alıyor.

2022 yılının gelmesi ile beraber Cimri markette 5 L Teneke Ayçiçek Yağı indirimi piyasada bomba etkisi yarattı. Diğer marketlerde 100 TL’nin altına düşmeyen 5 L Ayçiçek Yağları, Cimri markette yeniden hayat buldu.

Vatandaşlar en uygun ve en ucuz ayçiçek yağı fiyatlarını sorgulamaya devam ederken online alış verişin lideri Cimri market, son zamanlarda özellikle Biryağ, Orkide, Yudum, Migros 5 L Teneke Ayçiçek Yağlarındaki indirimi ile dikkat çekti.

Mutfakların vazgeçilmezi olan Biryağ, Orkide, Yudum, Migros 5 L Teneke Ayçiçek Yağını online olarak satın alıp sizde bu şok indirimden yararlanabilirsiniz.

Cimri markette 5 L Ayçiçek Yağında indirim çılgınlığı! İşte Biryağ, Orkide, Yudum, Migros fiyatları!

Cimri Market 5 L Ayçiçek Yağı Fiyatları

Biryağ 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 67.95 TL
Orkide 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 63.95 TL
Migros 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 64.50 TL
Yudum 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 79.95 TL
Kırlangıç 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 84.90 Tl
Ülker Bizim 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 98.95 TL

 

Cimri markette 5 L Ayçiçek Yağında indirim çılgınlığı! İşte Biryağ, Orkide, Yudum, Migros fiyatları! ile ilgili etiketler cimri markette ayçiçek yağı ayçiçek yağı fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.