Cimri markette kota sınırı yok! Sadece 63 TL'ye 5 L Teneke Biryağ ve Yudum Ayçiçek yağı kapınıza geliyor!

Cimri markette 9 Ocak Pazar fırsatlarında online alışverişlerde Teneke 5 L Ayçiçek yağlarında müthiş fırsatlar kapınıza kadar geliyor. En çok tercihe dilen 5 litrelik Biryağ ve Yudum Teneke Ayçiçek yağlarındaki süper indirim baş döndürüyor. İşte 9 Ocak sıvı yağ fiyatları…

2022 yılına bomba gibi bir giriş yapan Cimri markette 5 L Teneke Ayçiçek Yağı indiriminde çılgınlık yaşanıyor. Diğer marketlerde 100 TL’nin altına düşmeyen Teneke 5 L Biryağ ve Yudum Ayçiçek yağları yeni fiyatları ile Cimri markette yeniden hayat buluyor.

Vatandaşlar en uygun ve en ucuz ayçiçek yağı fiyatlarını sorgulamaya devam ederken online alışverişin lideri Cimri market, son zamanlarda özellikle Biryağ, Orkide, Yudum, Migros 5 L Teneke Ayçiçek Yağlarındaki indirimi ile dikkat çekiyor. 

Mutfakların vazgeçilmezi olan Biryağ, Orkide, Yudum, Migros 5 L Teneke Ayçiçek Yağını online olarak satın alıp sizde bu şok indirimden yararlanabilirsiniz.

Cimri markette kota sınırı yok! Sadece 63 TL'ye 5 L Teneke Biryağ ve Yudum Ayçiçek yağı kapınıza geliyor!

Cimri Market 5 L Ayçiçek Yağı Fiyatları

Biryağ 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 67.95 TL
Orkide 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 63.95 TL
Migros 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 64.50 TL
Yudum 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 79.95 TL
Kırlangıç 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 84.90 Tl
Ülker Bizim 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 98.95 TL

Cimri markette kota sınırı yok! Sadece 63 TL'ye 5 L Teneke Biryağ ve Yudum Ayçiçek yağı kapınıza geliyor! ile ilgili etiketler cimri cimri market ayçiçek yağı ayçiçek yağı fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.