Cimilli İbo İbrahim Özer kimdir? Sağlık durumu nasıl?

Cimilli İbo kimdir? Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden biri olan ve Cimilli İbo olarak bilinen İbrahim Özer’in koronavirüse yakalandığı ve Kocaeli’de bulunan Gölcük Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındığı kaydedildi. Peki, Cimilli İbo lakaplı İbrahim Özer kimdir? Sağlık durumu nasıl? Kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte detaylar…

Karadeniz müziğinin en sevilen isimlerinden biri olan ve Cimilli İbo olarak anılan İbrahim Özer’in Kocaeli’deki Gölcük Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındığı kaydedildi. Böbrek yetmezliği de bulunan sanatçının durumunun iyice kritik olduğu ifade edildi.

Gölcük Devlet Hastanesi'nde bekleyen eşi ve yakınlarının Cimilli İbo'yu sevenlerinden dua isterken sanatçının özellikle önümüzdeki 40 saat içinde tedaviye cevap vermesi çok büyük bir önem taşıdığına vurgu yapıldı. 25 gün önce memleketi Rize'nin İkizdere İlçesi'ndeki Cimil Yaylası'nda geçirdiği tatilin ardından Maşukiye'deki evinde bulunduğu esnada rahatsızlanan sanatçının hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındığı belirtildi.

CİMİLLİ İBO (İBRAHİM ÖZER) KİMDİR?

12 Mayıs 1972 tarihinde Trabzon’da dünyaya gelen Cimilli İbo, Rizeli bir sanatçıdır. Gerçek adı İbrahim Özer olan sanatçı, hem esprileri hem de kendine özel tarzı ile herkes tarafından beğenilmektedir.

Eğitimine Trabzon’da başlayan Cimilli İbo, köylerinin yanmasından sonra Rize’den Trabzon’a taşınmak durumunda kalan bir ailenin çocuğudur. Karadeniz müziğinin sevilen ismi Cimilli İbo’nun 15 adet albümü bulunmaktadır.

Cimilli İbo İbrahim Özer kimdir? Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Cimilli İbo İbrahim Özer
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.