Cimbom'a Joao Pedro geliyor! Galatasaray, oyuncu ile prensipte anlaştı

Teknik direktör Okan Buruk önderliğinde transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray için sürpriz bir iddia gündeme geldi. İtalyan basını Sarı-Kırmızılı ekibin Joao Pedro'nun transferi için Cagliari ile anlaşmaya vardığını ileri sürdü.

Galatasaray, İtalya Serie A ekiplerinden Cagliari'de forma giyen Joao Pedro için 7 milyon Euro'luk teklifte bulundu. Sport Italia muhabiri Alfredo Pedulla'nın haberine göre Sarı-kırmızılıların yaptığı teklif, Monza, Torino ve Salernitana'nın sunduğu tekliflerden çok daha iyi.

GALATASARAY, JOAO PEDRO'YLA PRENSİPTE ANLAŞTI

Nico Schira'nın verdiği bilgilere göre ise Galatasaray, Pedro ile prensipte anlaşma sağladı.  Joao Pedro, geride bıraktığımız sezonda 39 maçta 13 gol, 4 asist yapmıştı. 2014 yazından bu yana Cagliari forması giyen Joao Pedro, 270 resmi maçta 86 gol attı ve 28 asist üretti.

Cimbom'a Joao Pedro geliyor! Galatasaray, oyuncu ile prensipte anlaştı ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Joao Pedro Prensipte anlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.