Çılgın Sayısal Loto nasıl oynanır? Kolon ücreti ne kadar, kaç TL?

Çılgın Sayısal Loto nereden, nasıl oynanır? Çılgın Sayısal Loto’da bu hafta 24 Ekim Cumartesi gününde büyük ödül 73 milyon 42 bin 626 TL? Peki, Çılgın Sayısal Loto ne zaman çekilir? Sisal Sans Çılgın Sayısal Loto kolon ücreti ne kadar, kaç TL’dir? İşte detaylar…

Çılgın Sayısal Loto’da bu hafta 24 Ekim Cumartesi gününde büyük ödül 73 milyon 42 bin 626 TL? Peki, Çılgın Sayısal Loto ne zaman çekilir? Sisal Sans Çılgın Sayısal Loto nereden, nasıl oynanır, kolon ücreti ne kadar, kaç TL’dir? İşte detaylar…

Her hafta verdiği çılgın ikramiyeler ile rekora koşan Çılgın Sayısal Loto’da bu hafta 24 Ekim çekilişinde büyük ikramiye olan 73 milyon 42 bin 626 TL herkesin rüyalarını süslemeye başladı. Çılgın Sayısal Loto çekilişi Seda Sayan’ın sunuculuğunda 24 Ekim Cumartesi akşamında saat 21.45’te MasterChef Türkiye programına canlı bağlanılarak TV8 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Sisal Şans’ın son çekilişini 21 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirdiği Çılgın Sayısal Loto’da 73 milyon 42 bin 626 TL devretmişti. Çılgın Sayısal Loto çekilişleri; Pazartesi ve Çarşamba 21.30’da, Cumartesi ise 21.45’te Milli Piyango tarafından gerçekleştirilmekte.

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Sayısal Loto’nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto’nun oyun kuralları şöyle:
Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Çılgın Sayısal Loto nasıl oynanır? Kolon ücreti ne kadar, kaç TL?

Sen Seç!

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto’nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

Sistem Oyunu

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyun, bir kuponda 6’dan fazla rakam seçilmesiyle oluşur. Oyuncular, altıdan fazla rakam seçerek seçilen rakamlarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler..

Çılgın Sayısal Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı; çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

Oynadığın her kolon sadece 3 TL’dir.

Çılgın Sayısal Loto nasıl oynanır? Kolon ücreti ne kadar, kaç TL? ile ilgili etiketler Milli Piyango Çılgın Sayısal Loto Kolon ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.