Çılgın Sayısal Loto çekilişi TV8 canlı izle! 24 Ekim MP TV izle

Çılgın Sayısal Loto çekilişi TV8 canlı izle! 24 Ekim Milli Piyango Çılgın Sayısal Loto çekilişi canlı yayın ile TV8 ekranlarından izlenebilecek. Milli Piyango MP TV canlı izle...

24 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekilişi TV8 canlı izle linki araştırılıyor. Milli Piyango 24 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye tamı tamına 73milyon lira. Şarkıcı Seda Sayan, sosyal medya hesabı üzerinden Milli Piyango'nun en çok ilgi gören oyunlarından 'Çılgın Sayısal Loto'nun TV8 kanalından canlı yayınlanacağından bahsettikten sonra yarışmanın büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

Seda Sayan, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımında Milli Piyango ve TV8'in sosyal medya hesaplarını etiketleyerek "Çılgın Sayısal Loto ile bu cumartesi TV8'de 21.45'te karşınızdayım. Kaçırmayın" notunu paylaşması büyük heyecana sahne oldu.

TV8 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çılgın Sayısal Loto çekilişi TV8 canlı izle! 24 Ekim MP TV izle ile ilgili etiketler Milli Piyango Çılgın Sayısal Loto MP TV tv8 canlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.