Çılgın Sayısal Loto çekildi mi? 28 Mart 2022 Sayısal Loto sonuçları...

Çılgın Sayısal Loto 28 Mart 2022 Pazartesi günü çekilişi gerçekleştirilecek. Şans oyunları sevenler '28 Mart Sayısal Loto çekiliş sonuçları' araması yapıyor. Çılgın Sayısal Loto çekilişleri pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri gerçekleştiriliyor. İşte 28 Mart 2022 Çılgın Sayısal Loto sonuçları...

Milli Piyango'nun düzenlediği Çılgın Sayısal Loto 28 Mart 2022 Pazartesi günü çekilişi gerçekleştirilecek. Şans oyunları sevenler '28 Mart Sayısal Loto çekiliş sonuçları' araması yapıyor. Çılgın Sayısal Loto çekilişleri pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri gerçekleştiriliyor.

İşte 28 Mart 2022 Çılgın Sayısal Loto sonuçları, sonuç sorgulama ekranı, çıkan şanslı numaralar ve joker, süperstar sonuçları... 

Kazandıran numaralar; 5-33-36-51-68-78 Joker-15 SüperStar-5 oldu. Açıklanan sonuçlara göe 6 bilen çıkmadı ve 42 milyon devretti.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN? SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ NEREDEN İZLENİR?

Sayısal Loto'da 28 Mart Pazartesi çekilişi saat 21.30'da yapılacak ve milli piyangoonline.com adresinden naklen yayınlanacak.

Çılgın Sayısal Loto çekildi mi? 28 Mart 2022 Sayısal Loto sonuçları... ile ilgili etiketler Sayısal Loto sonuçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.