Çılgın kundakçı! Yarı çıplak çatılardan atladı, elektrik tellerine tırmandı!

ABD'de yarı çıplak bir kişi kilisenin çatısındaki haçları yakmaya çalıştı. Haçları yakamayan kişi yakalanmamak için her yolunu denedi. Canını tehlikeye atmak pahasına çatıdan çatıya atladı, elektirk direklerine tırmandı.

İlginç olay ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Los Angeles'ta yaşandı. Boyle Heights bölgesinde üzerine sadece şort ve çorap giyen kimliği belirsiz bir şahıs, çatısına tırmandığı bir kilisedeki haçları yakmaya çalıştı.

Haçların yanmamasının ardından çabaları sonuçsuz kalan kundakçı, polis ekiplerini olay yerine gelmesi üzerine çatıdan çatıya atlayarak kaçmaya başladı.

O anlarda kendisini helikopter ile takip altına alan polis ekiplerinden kaçmak için canını tehlikeye atan kundakçı, neredeyse çatılardan aşağı düşme noktasına gelmesine rağmen durmak bilmedi. Son olarak bir elektrik hattını yakalayarak karşı binaya atlamayı deneyen zanlı, atlamayı başaramayacağını fark etmesinin ardından pes etti. Daha sonra kundakçı, kısa süre sonra bir binanın dışında polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Çılgın kundakçı! Yarı çıplak çatılardan atladı, elektrik tellerine tırmandı! ile ilgili etiketler ABD haç yakma kundakçı kaçma operasyonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.