Çılgın aşıktan paramotorlu mesaj: Bir şans daha Asuman

Kocaeli'de kız arkadaşıyla arasını düzeltmek isteyen bir kişi ilginç bir yöntem kullandı. Paramotorla plajın üzerinde uçan vatandaş, "Bir şans daha Asuman" pankartı açtı.

İlginç olay, Kocaeli’nin Derince ilçesi 60 Evler Sahili’nde meydana geldi. Kız arkadaşıyla arasını düzeltmek isteyen H.M. adlı bir vatandaş, ilginç bir yöntem izledi.

Çılgın aşıktan paramotorlu mesaj: Bir şans daha Asuman

Sabah erken saatlerde otomobiliyle sahile gelen vatandaş, yanında getirdiği ve üzerinde ‘Bir şans daha Asuman’ yazan pankartı paramotora bağladı. Daha sonra gökyüzüne yükselen vatandaş, kız arkadaşının pankartı görebilmesi için sahilde uzun süre tur attı.

Çılgın aşıktan paramotorlu mesaj: Bir şans daha Asuman - Resim : 2

Daha sonra ise paramotordan inerek otomobiline binen vatandaş, sahilden uzaklaştı. Şahsın paramotor üzerindeki o anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

İHA

Çılgın aşıktan paramotorlu mesaj: Bir şans daha Asuman ile ilgili etiketler Kocaeli Paramotor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.