Çıktığı Yeri Unutmaz! Doların Yükselişi Devam Edecek Mi Sorusuna İslam Memiş'ten Kritik Tarih!

Dolar/TL kurundaki yükselişin nedeni her ne kadar ABD Merkez Bankası'nın (FED) enflasyon açıklaması olsa da asıl tarih yaklaşıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar yükselecek mi sorusuna kritik tarihi işaret ederek cevap verdi.

Dünyanın birçok ülkesinde yaşanan enflasyon baskısı dün akşam Amerikan Merkez Bankası Başkanı Powell'in açıklamasıyla iyice arttı. Dolar/TL kurundaki yükselişin nedeni de bu gösterildi. Gün içinde 15,98 TL olan Doların daha yükseleceği konusunda da endişeler var. Çıktığı Yeri Unutmaz! Doların Yükselişi Devam Edecek Mi Sorusuna İslam Memiş'ten Kritik Tarih!

FED Başkanı Powell, enflasyon düşene kadar para politikasındaki sıkı tutumun devam edeceğini söyledi. Hatta daha agresif önlemlerin de yolda olduğunu ekledi.

Ama asıl mühim olan Türk yatırımcının gelecek endişesi oldu. Yatırımcıların dolar daha yükselecek mi endişesini Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'e sorduk. İslam Memiş, doların geleceği hakkında öngörüleriyle gündeme geliyor.

Dolar kurunun yükseliş trendinin devam ettiğini söyleyen İslam Memiş, "Mayıs ayında TL bazında yükselişlerin başlayacağı yönünde tahminlerimiz vardı. Bu yükselişin devam ettiğini görüyoruz. 15.88 kritik bir seviyeydi, bir sonraki seviyede 16.40 var." dedi.

Çıktığı Yeri Unutmaz! Doların Yükselişi Devam Edecek Mi Sorusuna İslam Memiş'ten Kritik Tarih!

DOLAR DAHA DA YÜKSELECEK Mİ, NE KADAR OLACAK?

İslam Memiş dolar daha yükselecek mi, ne kadar olacak sorusuna yanıt verebilemek için daaha doğrusu Dolar/TL kurunun 16,40 seviyesine çıkabilmesi için 26 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak Merkez Bankası açıklamasının beklenmesi gerektiğini söyledi.

 

 

Çıktığı Yeri Unutmaz! Doların Yükselişi Devam Edecek Mi Sorusuna İslam Memiş'ten Kritik Tarih! ile ilgili etiketler Merkez Bankası faiz dolar yükselecek mi dolar daha yükselecek mi İslam Memiş yorum
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.