"Çık mal varlığını açıkla Yılmaz Özdil'i utandır!"

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in Artı 1 TV'ye ilişkin "kara para ile fonlandı" suçlaması kanalın kurucuları arasında yer alan Uğur Dündar'ı çok kızdırdı! Dündar'ın Özdil'e verdiği çok ağır sözler içeren yanıtı tatmin edici bulmayan Turgay Güler ise Uğur Dündar'ı mal varlığını açıklamaya çağırdı!

Artı 1 TV'yi şaibeli ilişkileri ile gündemde olan iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'ın finanse ettiği iddiası muhalif medyada deprem etkisi yarattı. Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in gündeme getirdiği iddiaya, kanalın kurucu kadrosunda yer alan Uğur Dündar çok sert tepki gösterdi.

Akşam yazarı Turgay Güler ise Sözcü yazarları arasındaki bu gerilime köşesinde geniş yer ayırdı.

Artı 1 TV'nin nasıl kurulduğunun net şekilde açıklığa kavuşturulması gerektiğinin altını çizen Güler, "Günün sonunda 'mahalle' Uğur Dündar'ın arkasında durdu. Özdil'i kınadı. Şayet söz konusu iddiayı Özdil değil de Dündar gündeme getirseydi bu kez Özdil'in safına geçeceklerdi. Demem o ki Dündar'ı Özdil'den daha fazla sevdiklerinden değil. Ya? 'Konuyu AK Parti'den çıkarıp CHP'ye niçin bulaştırıyorsunuz' refleksi." ifadelerini kullandı.

'Özdil doğru söylüyor' yahut 'Dündar haklı' diyemediğini çünkü konunun ayrıntılarına vakıf olmadığını belirten Turgay Güler Uğur Dündar'a önemli bir çağrı yaptı.

Güler şu ifadeleri kullandı;

"Ne diyor Özdil?

'Uğur Dündar'ın kurduğu Artı 1 TV'nin parasını Sezgin Baran Korkmaz verdi'.

Artı 1 TV kirli bir kanaldı. Gezi, 17/25 ve MİT Tırları kumpasında pozisyon aldı.

Neyse!

...

Çık sana yöneltilen soruya, iddiaya cevap ver.

Çık mal varlığını da açıkla Özdil'i utandır!

'Karşıma çıkma döverim', 'Ölürsem kabrime gelme istemem' de nedir?

Gazeteci dövecekse sözüyle döver, kalemiyle döver.

Sahi Artı 1 TV'yi nasıl kurmuştunuz Uğur Abi?"

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

"Çık mal varlığını açıkla Yılmaz Özdil'i utandır!" ile ilgili etiketler Yılmaz Özdil Uğur Dündar Turgay Güler sezgin baran korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.