Cihazında başkalarının görüntülerini gören Apple kullanıcıları şokta!

Windows cihazlarında iCould programını açanlar önemli bir güvenlik açığı ile karşılaştılar. iCould'larında başkalarının görüntülerini gören kullanıcılar şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Windows için iCloud programı, iPhone kullanıcılarının fotoğraflarına, videolarına, dosyalarına ve diğer önemli bilgilerine bilgisayarlarından erişmesini sağlıyor. Windows PC'de önemli bir güvenlik açığı keşfedildi. 

Cihazında başkalarının görüntülerini gören Apple kullanıcıları şokta!

Windows PC'de bulunan iCloud uygulaması kullanıcıları şaşkınlığa uğrattı.  Apple’ın ara ara güncellediği yazılımı kullananlar şu anda ciddi bir sorunla karşı karşıya. iPhone’a kaydedilen, ardından iCloud programıyla senkronize edilen videolar siyaha dönüyor, işlenen videolar izlenemiyor.

En kötü durumda kullanıcılar iCloud'larında kendisine ait olmayan, başkalarına ait görsellerle karşılaştılar. Şu an için iPhone 13 ve 14 Pro kullanıcıları etkilenmektedir. iCloud Windows programının yeniden yüklenmesi sorunu çözmüyor, bunun için Apple'dan henüz konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Cihazında başkalarının görüntülerini gören Apple kullanıcıları şokta! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.