Cüneyt Özdemir'den FETÖ açıklaması: Tehdit ediliyorum

Gazeteci Cüneyt Özdemir, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, Tümamiral Cihat Yaycı'nın neden görevden alındığına dair değerlendirmelerde bulundu. Söz konusu videoda, görevden alınma sürecindeki FETÖ detaylarına dikkat çeken Özdemir, bugün yaptığı açıklamada, FETÖ'cüler tarafından tehdit edildiğini açıkladı.

İlk olarak SuperHaber programcısı Nedim Şener'in gündeme taşıdığı FETÖMETRE'nin mucidi Tümamiral Cihat Yaycı'nın görevden alınarak Genelkurmay Başkanlığı emrine atanmasına ilişkin gazeteci Cüneyt Özdemir de değerlendirmelerde bulunmuştu.

Özdemir, Twitter hesabından yaptığı videolu paylaşımda, ''Türkiye'nin doğu akdenizde siyaset stratejisini değiştiren, Fetömetreyi icat eden Tümgeneral Cihat Yaycı bir gece ansızın görevden alınır.
Mantıklı bir açıklama var mı? Yok.
Bir gerekçe var mı? Yok.
O zaman soralım; Bu normal mi? Ne iş?'' ifadelerini kullanarak Şener'in haberini işaret ederek FETÖ'cülerin kirli oyunlarına değinmişti.

''FETÖ TARAFINDAN CİDDİ SALDIRI ALTINDAYIM''

Özdemir, söz konusu olaya ilişkin olarak bugün yaptığı açıklamada, birkaç gündür FETÖ tarafından saldırı altında olduğunu belirterek, ''Tehdit edenler, hesap soracağını söyleyenler, Tümgeneral Cihat Yaycı hakkındaki yorumlarımı bana 'yedireceklerini' söyleyenler, twitter'a şikayet edenler, dava açma ile tehdit edenler... Vay arkadaş ya... Hey gidi hey!'' ifadelerini kullandı.

Cüneyt Özdemir'den FETÖ açıklaması: Tehdit ediliyorum

 

Cüneyt Özdemir'den FETÖ açıklaması: Tehdit ediliyorum ile ilgili etiketler FETÖ Cüneyt Özdemir Nedim Şener Saldırı Tehdit Cihat Yaycı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.