Cihat Yaycı’dan “Paramount Otel” açıklaması

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum’daki Paramount Otel’de kaldığı ortaya çıkan müstafi Tümamiral Cihat Yaycı, “Hiçbir yerde gayri meşru bir şekilde ve gayri etik şekilde kalmadım. Kalmam. Ayrıca, bugüne kadar bir otele giderken sahibi kimdir diye hiç sorgulamadım” dedi.

Bodrum’da kara para aklandığı iddialarıyla gündeme gelen ve birçok medya mensubu ile bürokratın kaldığı Paramount Otel’in müdavimleri arasında Cihat Yaycı'nın da olduğu ortaya çıkmıştı. Yaycı’nın Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya ve Orhan Gencebay ile Paramount Otel'de görüntüleri çıkmıştı.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Cihat Yaycı'dan açıklama geldi.

Yaycı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Hiçbir yerde gayri meşru bir şekilde ve gayri etik şekilde kalmadım. Kalmam. Ayrıca, bugüne kadar bir otele giderken sahibi kimdir diye hiç sorgulamadım. Kaldığım otelin sahibinin, bir suç işlediğinin ortaya çıkması, beni de suç ortağı yapmaz."

 

Cihat Yaycı’dan “Paramount Otel” açıklaması ile ilgili etiketler Cihat Yaycı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.