Cihat Yaycı: '15 Temmuz'a tiyatro diyen FETÖ iltisaklıdır'

15 Temmuz'daki kanlı darbe girişimine ilişkin açıklamalar yapan Cihat Yaycı, 15 Temmuz'a tiyatro diyenlerin FETÖ ile iltisaklı olduğunu söyledi.

15 Temmuz'daki kanlı darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçti. Milletin meydanlarda yazdığı destanı küçümsemek için FETÖ'cüler tarafından ortaya atılan ve bazı muhalefet partileri tarafından köpürtülen 'tiyatro, kurgu' yalanlarına Cihat Yaycı'dan sert tepki geldi.

Habertürk canlı yayınına katılan Cihat Yaycı, kanlı darbe girişimin ardından helikopterle Yunanistan'a kaçan FETÖ'cüleri hatırlatarak 15 Temmuz'a tiyatro diyenlerin FETÖ ile iltisaklı olduğunu belirtti.

Cihat Yaycı, şunları söyledi:

"Bakın bunlara asker diyen, bu FETÖ'cüleri bilmiyordur ya da FETÖ'cülerle iltisaklıdır. Devletin helikopteriyle, gündüz gözüyle 16 Temmuz 2016'da Yunanistan'a kaçan, Yunanistan hava üssüne inen, indiğinde hiçbir zorlamayla karşılanmadan, sanki bir halt yapmış gibi bir kahraman edasıyla devletin kripto cihazlarını kendi elleriyle söküp Yunanistan'a veren vatan hainleri..

'KURGU DİYEN BUNLARLA İLTİSAKLIDIR' 

Hala buna asker diyen varsa, hala 15 Temmuz'u kurgu, tiyatro gibi gören varsa onlar da bunlarla iltisaklıdır. Ben bunların içinden geldim.

'15 TEMMUZ ÇOK NET FETÖ DARBESİDİR'

Ben ne iktidarı bilirim, ne muhalefeti bilirim. 15 Temmuz, çok doğrudan çok net FETÖ darbesidir. FETÖ darbe yaparken, Türkiye'nin işgali için, parçalanması için yaptı."

 

Cihat Yaycı: '15 Temmuz'a tiyatro diyen FETÖ iltisaklıdır' ile ilgili etiketler FETÖ Darbe tiyatro Cihat Yaycı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.