Cihat Arslan'dan Hamit Altıntop'a Stefan Kuntz eleştirisi... "Bu yüzden..."

Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Futbol Takımı Sorumlusu Hamit Altıntop'un Stefan Kuntz tercihi eleştirdi: "Kendi vatandaşınıza güvenmiyorsanız kimlik değiştirin. Avrupa'da oynayan futbolcular bu yüzden Türkiye'de çalışan teknik adamları küçümsüyorlar".

Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Futbol Takımı Sorumlusu Hamit Altıntop'un Stefan Kuntz tercihini eleştirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Hamit Altıntop'un teknik adam hamlesini yanlış buluyorum. Kendi vatandaşınıza güvenmiyorsanız kimlik değiştirin. Avrupa'da oynayan futbolcular bu yüzden Türkiye'de çalışan teknik adamları küçümsüyorlar" dedi.

Radyo Gol'e konuşan Arslan, şunları söyledi:

"Sakatlıklar yaşadık, covid durumları yaşadık, buna rağmen daha fazla puan toplamalıydık. Bu takımın yarısı sakatlıklardan dolayı oynamadı. Bu hafta galibiyet için iyi hazırlandık, 3 puan istiyoruz."

"Bina taşınamaz haldeyse inşaya sıfırdan başlamalısınız. Ancak gerçekten sıfır noktasında mıyız? Piontek dönemini hatırlıyoruz. Piontek, Avrupa Şampiyonu olarak gelmişti. Piontek dönemi puan olarak başarısız bir dönemdi ancak bırakılan yapı çok kıymetliydi. Birçok antrenöre de yol açtı ve onların başarılı kılınmasında ana sebep oldu. Belki Stefan Kuntz'un hayalinde de bu olabilir."

ALTINTOP KENDİ VATANDAŞINA GÜVENMİYOR 

"Hamit Altıntop'un teknik adam hamlesini yanlış buluyorum. Kendi vatandaşınıza güvenmiyorsanız kimlik değiştirin. Avrupa'da oynayan futbolcular bu yüzden Türkiye'de çalışan teknik adamları küçümsüyorlar Federasyon çaycısını değiştirmeye güç yetiremiyor. Ülke futbolunu mu değiştirecek?"

Süper Lig'de son olarak Fenerbahçe'ye Kadıköy'de 2-1 mağlup olan Kasımpaşa, ilk 8 haftada 6 puan toplayabildi. Takımın başına 2. haftada geçen Cihat Arslan, pazar günü ağırlayacakları Göztepe karşısında 3 puanı alamazsa galibiyet hasreti 7 maça çıkacak.

Cihat Arslan'dan Hamit Altıntop'a Stefan Kuntz eleştirisi... "Bu yüzden..."

Cihat Arslan'dan Hamit Altıntop'a Stefan Kuntz eleştirisi... "Bu yüzden..." ile ilgili etiketler Kasımpaşa Hamit Altıntop Cihat Arslan Stefan Kuntz A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.