Cihangir'deki patlamayla ilgili flaş açıklama

İstanbul Cihangir'de meydana gelen ve bir kişinin yaşamını yitirdiği patlamayla ilgili İGDAŞ'tan yazılı bir açıklama geldi.

İGDAŞ Cihangir'deki patlamayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Bugün sabah 06.55 sularında Beyoğlu Firuzağa Mahallesi Defterdar Yokuşu Sok. No: 55 adresinde bir patlama meydana gelmiştir. Patlamanın etkisiyle etrafa saçılan molozlar nedeniyle 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı ifade edilmiştir. İGDAŞ ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk incelemede; İGDAŞ'ın bilgisi ve kontrolü dışında doğalgaz tesisatına müdahale edilerek, mutfakta bulunan ocak yerinin değiştirildiği ve ocağa bağlı olan esnek bağlantı hortumunun bakımsızlık nedeniyle yıprandığı ve deforme olarak delindiği tespit edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Olayın kesin nedeninin yapılacak adli soruşturma sonucunda netlik kazanacağı hatırlatılan açıklamada, "Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı, yaralanan vatandaşımıza da acil şifalar diliyoruz" denildi.

Cihangir'deki patlamayla ilgili flaş açıklama ile ilgili etiketler İGDAŞ patlama cihangir Beyoğlu Firuzağa Mahallesi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.