Cihangir ne demek? Cihangir isminin anlamı nedir?

Cihangir ne demek? Cihangir isminin anlamı nedir? Ne anlama geliyor sorularının yanıtı haberimzide. Ülkemizde genel oalrak erkek çocuklarına verilen isim olan Cihangir, değerli bir isimdir.

Cihangir ne demek? Cihangir isminin anlamı nedir sorularının yanıtı haberimizde...

CİHANGİR NE DEMEK?

Cihangir “Dünyaya egemen olan, dünyayı zapt eden kimse.” anlamına gelmektedir. Kökeni Farsça'dır.


Cihangir Ne Demek?

Cihangir ismine sahip olan erkek çocukları genel anlamda oldukça başarılı ve çok açık sözlü insan anlamına gelmektedir. Bu kişiler genelde mantıklarından önce duyguları ile hareket eden insanlar olup önsezileri çok gelişmiştir. Hisleri de oldukça kuvvetlidir. Cihangir ismine sahip olan erkek çocukları genel anlamda kendilerini her ortamda çok rahat ve net bir şekilde ifade ederler. Konuştukları kişilere karşı verilecek cevapları adeta hazır olur. Bu kişiler hayatı dolu dolu mutlu, keyifli ve de enerjili bir şekilde yaşamaktan zevk alırlar. Ayrıca bazı durumlarda sakin, kırılgan ve de durağan olduklarını söylemek mümkündür. Ama genel olarak enerjik ve atılgan insanlardır.

 

Cihangir İsmi Kur'an-ı Kerim'de Geçiyor mu?

Cihangir ismi günümüzde Kur'an-ı Kerim'de geçmemektedir. Cihangir ismi anlam itibari ile bu ismi koymakta herhangi bir problem olmamakla beraber anlamı güzel ve güçlü olduğu için tavsiye edilen erkek isimler arasında yer almaktadır. Cihangir ismini kullanma konusunda din ve kültür açısından da herhangi bir problem ya da sorun yoktur bu nedenle cihangir ismi caizdir.

CİHANGİR İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

Cihangir ne demek? Cihangir isminin anlamı nedir? ile ilgili etiketler TRT 1 cihangir ne demek
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.