Cihangir İslam'dan LGBTİ'ye yeşil ışık

Saadet Partisi'nden istifa etmesinin ardından CHP'ye katılan İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, CHP'ye yakın televizyon kanalı Halk TV'ye konuk oldu. Konuşmasında LGBTİ'ye yeşil ışık yakan İslam, "Ben belli siyasi amaçlar doğrultusunda herkesle birlikte mücadele ederim" dedi.

Saadet Partisi'nden istifa ederek CHP İstanbul Milletvekili olan Cihangir İslam, CHP'ye yakın televizyon kanalı Halk TV'de Şirin Payzın, Emin Çapa ve Kadri Gürsel'in sorularını yanıtladı.

Cihangir İslam, kendisine gelen eleştiriler hakkında "Ne olmamı istiyorsun" vurgusu yaparak şunları söyledi:

"KİMSENİN CİNSEL TERCİHİNİ ELEŞTİRMEM"

"Bugüne kadar hiç kimsenin kendini gerçekleştirmesine, kendi varoluşsal tercihlerine, daha açık söyleyeyim kendi cinsel tercihlerine yönelik herhangi bir müdahale, eleştiri hakkını kendimde bulmadım. İsteyen istediği referansı dikkate alır, yaşar. Ben belli siyasi amaçlar doğrultusunda herkesle birlikte mücadele ederim"

Cihangir İslam'dan LGBTİ'ye yeşil ışık

Geçen yılın mart ayında Saadet Partisi'nden istifa eden Cihangir İslam, CHP'ye katıldı. Rozetini de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu takmıştı.

 

Cihangir İslam'dan LGBTİ'ye yeşil ışık ile ilgili etiketler Cihangir İslam CHP Saadet Partisi Halk TV LGBTİ+
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.