Cihangir İslam: Kılıçdaroğlu çok büyük problem

Saadet Partisi'nden istifa eden İstanbul Milletvekili Cihangir İslam CHP'ye katıldı. İslam'ın rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu takarken, sosyal medyada da eski tweetleri gündem oldu. İslam'ın yıllar önce yaptığı bir paylaşımda "Kemal Kılıçdaroğlu bu ülke için, bu toplum için, muhalefet için, TBMM için, en önemlisi CHP için çok daha büyük bir problem" dediği görüldü.

Geçen yıl mart ayında Saadet Partisinden 'görüş ayrılıkları' nedeni ile istifa eden İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, CHP'ye katıldı.

İslam'a rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

Cihangir İslam: Kılıçdaroğlu çok büyük problem

KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRİP HDP'Yİ DESTEKLEDİ

İslam'ın CHP'ye katılımı ile birlikte sosyal medya da hareketlendi. Eski paylaşımları ortaya saçılan İslam'ın CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdiği ve HDP'ye güçlü bir şekilde destek verdiği görüldü.

Bir paylaşımında  "Kemal Kılıçdaroğlu bu ülke için, bu toplum için, muhalefet için, TBMM için, en önemlisi CHP için çok daha büyük bir problem" diyen İslam'ın HDP'li Pervin Buldan ve Mithat Sancar'ı tebrik ettiği, Selahattin Demirtaş'ı da destekleyen tweetler attığı ortaya çıktı.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Cihangir İslam: Kılıçdaroğlu çok büyük problem - Resim : 2

Cihangir İslam: Kılıçdaroğlu çok büyük problem - Resim : 3

Cihangir İslam: Kılıçdaroğlu çok büyük problem - Resim : 4

Cihangir İslam: Kılıçdaroğlu çok büyük problem - Resim : 5

Cihangir İslam: Kılıçdaroğlu çok büyük problem - Resim : 6

Cihangir İslam: Kılıçdaroğlu çok büyük problem - Resim : 7

 

Cihangir İslam: Kılıçdaroğlu çok büyük problem ile ilgili etiketler Cihangir İslam CHP Saadet Partisi tweet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.