Cihan Ünal Yalnız Kurt Dizisiyle Efsane Döndü! Yalnız Kurt Kumandan Davut Bahadır Kim?

Usta oyuncu Cihan Ünal Yalnız Kurt dizisiyle muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Uzun süredir bir projede yer almayan Cihan Ünal canlandırdığı Kumandan Davut Bahadır karakteri ile adeta döktürdü. Peki Kumandan Davut Bahadır kimdir? Cihan Ünal Kaç yaşında, evli mi?

Yalnız Kurt Kumandan Davut Bahadır gerçekte var mı bilinmiyor. Ancak karakteri canlandıran usta oyuncu Cihan Ünal Davut Bahadır karakteri ile ekrana sıkı bir dönüş yaptı. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ATV izleyicilerinin yeni dizisi Yalnız Kurt Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutuyor.

Dizinin ilk bölümüyle birlikte Altay Kurtoğlu'nu eğiten Kumandan Davut Bahadır karakteri de merak konusu oldu. Eski bir istihbaratçı ve asker olan Davut Bahadır dizide 81 yaşında bir kumandan. Terör örgütleriyle mücadelenin kilit isimlerinden olan ve tek amacı Golyat denen canavarı Türkiye'de söküp atmak olan Kumandan Davut Bahadır Cihan Ünal'ın üst düzey oyunculuk performansıyla daha çok konuşulacağa benziyor.

Yalnız Kurt Davut Bahadır Gerçekte Kim?

Yalnız Kurt Kumandan Davut Bahadır kimdir? olarak karşısımıza çıkan Cihan Ünal 1946 doğumludur. Kastamonu doğumlu olan Cihan Ünal Türk sinemasının usta isimleri arasında yer alıyor.

1962 senesinde Ankara Halkevi'nde tiyatro kurslarına katılan isim ardından aynı kurumda oyunculuk yapmıştır. Nüzhet Şenbay, Nurettin Sevin, Suat Taşer, Haldun Marlalı ve Mahir Canova'dan eğitim almıştır. Aynı zamanda Suat Taşer'in yönettiği Öteye Doğru başlıklı oyunda başrolde oynamıştır. 1963-1964 yılları arasında Ankara Devlet Tiyatrosu oyunlarında küçük rollerde görev alan Ünal, 1964 yılında Ankara Devlet Konservatuarı'na girmiştir.

1969'da konservatuarın tiyatro bölümünden mezun olmuştur ve ilk sinema rolünü 1971 yılında Damdaki Kemancı filminde oynamıştır. İkinci defa oynadığı sinema filmi ilk Türk korku klasiklerinden olan Şeytan olmuştur. 1973 - 1982 yıllarında öğretim görevlisi olarak diksiyon, mimik, rol ve sahne derslerine girmiştir. Ünal pek çok yapımda rol almıştır.

Cihan Ünal Yalnız Kurt Dizisiyle Efsane Döndü! Yalnız Kurt Kumandan Davut Bahadır Kim? ile ilgili etiketler yalnız kurt davut bahadır kumandan cihan ünal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.