Cihan Kamer'in Ortaköy'deki ünlü "helal gece kulubü" Huqqa'da yıkım şoku!

Ortaköy'ün ünlü mekanlarından Huqqa'da yıkım şoku yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yıkım ekipleri gece kulübünün yasalara uygun olmayan bölümlerini yıktı. Kaçak yapılardan dolayı para cezası da kesildi.

Ortaköy'ün ünlü mekanlarından Huqqa'da bugün yıkım şoku vardı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yıkım ekipleri zabıta eşliğinde gelerek ünlü mekânın yasalara uygun olmayan bölümlerini yıktı.

huqqa

MUHAFAZAKAR KESİMİN BULUŞMA MEKANI

Ünlü işadamı Cihan Kamer'in Ortaköy'de açtığı ve özellikle muhafazakar kesim büyük ilgi gösterdiği için "helal gece kulübü" olarak nitelendirilen Huqqa'da bu sabah yıkım şoku yaşandı...

Yapılan bir ihbar üzerine harekete geçen zabıta birimleri, Ortaköy'ün ünlü eğlence yerlerinden Huqqa'nın boğaza bakan bölümlerinde inceleme yaptı.

huqqa2

İMAR KANUNA AYKIRI BULUNAN BÖLÜMLER YIKILDI

İnceleme neticesinde iki ayrı noktada Boğaziçi İmar Kanunu'na aykırı yapılaşma olduğu belirlendi.

Deniz kenarındaki bu iki bölümle ilgili acil yıkım kararı alındı.

Bu karar kısa sürede uygulamaya konularak Huqqa'nın kaçak bölümleri yıkıldı.

Mekâna bu yapılaşmadan dolayı para cezası da kesildi.

huqqa4

Cihan Kamer'in Ortaköy'deki ünlü "helal gece kulubü" Huqqa'da yıkım şoku! ile ilgili etiketler İBB huqqa cihan kamer yıkım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.