Çığlık atarak balkona çıkan kadın 2 kattan böyle düştü

Mersin'de bir kadın bağırarak pansiyonun balkonuna çıktı. Atlama girişiminde bulunan kadını balkona çıkan bir kişi yukarıya çekmeye çalıştı. Fakat kısa süre sonra kadın ikinci kattan ağaçların üzerine düştü. Kadının ağır yaralandığı olayın görüntüsü bir vatandaşın cep telefonu ile kaydedildi.

Tüyler ürperten olay Mersin'in Merkez Yenişehir ilçesi Çitlikköy Mahallesi Üniversite Caddesine meydana geldi. İki katlı pansiyonun son katında kalan Dilek D. çığlık atarak balkona çıktı. Balkon korkuluklarından sarkarak atlama girişiminde bulunan kadın, daha sonra kendini tekrar yukarıya çekti.

Çığlık atarak balkona çıkan kadın 2 kattan böyle düştü

Bir süre sonra yeniden kendini balkondan sarkıtan Dilek D.'yi, katta bulunan bir genç yukarı çekmeye çalıştı. Bir süre asılı kalan kadın önce alt kattaki balkon camına çarptı, ardından metrelerce yükseklikten bahçedeki ağaçların üzerine düştü. Ağır yaralı olarak Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Dilek D.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Çığlık atarak balkona çıkan kadın 2 kattan böyle düştü - Resim : 2

Olay anı çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


DHA

Çığlık atarak balkona çıkan kadın 2 kattan böyle düştü ile ilgili etiketler Mersin 2. kattan düştü düşme anı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.