Çığ altında kalan askerler! Van çığ şehitleri isimleri ve memleketleri

Çığ altında kalan askerler! Van'da çığ altında kalan minibüsteki kaybolan 2 kişiyi kurtarmaya giden ekiplerin üzerine çığ düştü. Van'daki çığ felaketinde yaşamını yitirenlerin sayısı 39'a yükseldi. Çığ'da ölenlerin kimlikleri ise merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

Çığ altında kalan askerler! Van Bahçesaray'da çığın altında kalan minibüsteki 2 kişiyi arayan ekiplerin üzerine de çığ düştü. Gündemde son dakika çığ ile ilgili haberler yer alıyor. 
Van'daki çığ felaketinde yaşamını yitirenlerin sayısı 39'a yükseldi.

Van'da şehit olan askerler ve korucular için tören düzenleniyor.

Çığ altında kalan askerler! Van çığ şehitleri isimleri ve memleketleri

Çığ altında kalan bazı kurtarma ekibi görevlileri kendi imkanlarıyla kurtulurken, arama kurtarma çalışmaları sürdürülüyor.

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, olaya ilişkin olarak, "Çığ altındakileri arayan AFAD, UMKE ve diğer ekiplerin üzerine de çığ düştü. Kurtarma çalışması başlatıldı." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla görüştüğü İçişleri Bakanı Soylu'dan Bahçesaray'daki çığ düşmesi ve arama kurtarma çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

ÇIĞDA YAŞAMINI KAYBEDENLERİ KİMLİKLERİ BELLİ OLDU MU?

Yaşamını kaybedenlerin kimlikleri açıklandığı zaman haberimizde yer alacak.

ÜÇÜNCÜ ÇIĞ UYARISI YAPILDI

Bölgede çığ altında kalan kişileri kurtarma çalışmaları sürerken, üçüncü bir çığ uyarısı yapıldı.

Çığ altında kalan askerler! Van çığ şehitleri isimleri ve memleketleri ile ilgili etiketler Van Son dakika Şehit çığ çığ düşmesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.