Çiftlik sahibi ölü bulundu! Jandarma çobanı arıyor

Denizli'nin Çivril ilçesinde Fatih Kürşad Yağcı adlı çiftlik sahibi başından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Jandarma, çiftlikte çoban olarak çalışan ve olayın ardından Yağcıya ait otomobille kaçtığı belirlenen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Denizli'nin Çivril ilçesi kırsal Çıtak Mahallesinde meydana geldi.

Küçükbaş hayvan çiftliği bulunan Fatih Kürşad Yağcı, besihanesine gelen komşuları tarafından silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemede tabancayla başından vurularak öldürüldüğü belirlenen Yağcı, otopsi yapılmak üzere Çivril Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

JANDARMA ŞÜPHELİ ÇOBANI ARIYOR

Jandarma ekipleri, cinayetle ilgili soruşturma başlatırken, ekipler, Yağcının çiftliğinde çalışan ve olayın ardından kayıplara karışan şüpheli çobanı yakalamak için çalışma başlattı.

Cinayet şüphelisi çobanın patronunu silahla vurduğu, daha sonra da içerisinde yüklü miktarda para bulunan otomobilini de alıp olay yerinden kaçtığı iddia edildi.

Çiftlik sahibi ölü bulundu! Jandarma çobanı arıyor ile ilgili etiketler Denizli Jandarma otopsi Çoban çiftlik sahibi öldürüldü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.