Çiftlik Bank CEO'su, eski rapçi 'Egoman' çıktı! /VİDEO

Yüksek kar vaadiyle binlerce insandan 511 milyon lira para toplayıp kayıplara karışan Çiftlik Bank'ın CEO'su Mehmet Aydın'ın eskiden arabesk rap yapan 'Egoman' olduğu ortaya çıktı.

Çiftlik Bank CEO’su Mehmet Aydın’ın Uruguay’a kaçtığı belirtilirken, dün teslim olan eşi Sıla Aydın ve evinde gözaltına alınan şirketin yönetim kurulu üyesi Cemal Çolak tutuklandı. Kayınpeder Hakan Soysal’ın ise iki ay önce yeni bir şirket kurduğu tespit edildi.Tekirdağ ve Sakarya’daki tesislere yapılan baskınlarda şirket yetkililerine ulaşılamazken, CEO Mehmet Aydın’ın Uruguay’a kaçarak inşaat işine girdiği belirtiliyor.

ASLINDA KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Son günlerin en çok konuşulan ismi Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın kim olduğu merak konusuydu. Twitter'daki Bülend Ecevit isimli kullanıcı paylaşımlarıyla yüksek getiri vaadiyle binlerce vatandaştan 511 milyon lira para toplayıp kayıplara karışan Aydın'ın aslında kim olduğuyla ilgili tüm detayları paylaştı. İşte o iddialar...

SAHTE İSİM KULLANIYORDU

Mehmet Aydın sosyal medyada Eren Çakar ismini kullanıyordu. Egoman ismiyle arabesk rap klipleri çekiyordu. Çıplak gösteren gözlük satışı yapıyordu. Oyun forumlarında son zamanlara kadar aktif olarak oyun oynuyordu.

Çiftlik Bank CEO'su, eski rapçi 'Egoman' çıktı! /VİDEO ile ilgili etiketler Çiftlik Bank CEO rap egoman
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.