Çifte zam sonrası araç sahiplerine bir kötü haber daha: Bu gece de zam geliyor...

Benzin ve motorine dün gece yarısı yapılan zam sonrası araç sahipleri için bir üzücü haber daha geldi. Motorinin litre fiyatına 7 Eylül 2022 Çarşamba gününden (bu gece yarısı) geçerli olmak üzere 77 kuruş daha zam gelmesi bekleniyor.

Uluslararası piyasadaki petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki dalgalanma ile birlikte benzin ve motorin fiyatları da dalgalanmaya devam ediyor.

6 Eylül 2022 Salı günü itibariyle benzine 56 kuruş, motorine 69 kuruş zam geldi ve gece yarısı zam pompaya yansıdı.

MOTORİNE 77 KURUŞ ZAM GELİYOR

Araç sahipleri bu zamları hazmedemeden 7 Eylül Çarşamba gününden (bu gece yarısı) itibaren geçerli olmak üzere motorinde 77 kuruş zam geliyor. Zam pompaya yansıyacak.

GÜNCEL AKARYAYIT FİYATLARI

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul'da motorin litre fiyatı 25,17 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 19,23 liradan satılıyor. Bu gece yarısı gelecek zamla birlikte İstanbul'da motorinin litre fiyatı 26 lira 48 kuruşa çıkacak.

Çifte zam sonrası araç sahiplerine bir kötü haber daha: Bu gece de zam geliyor... ile ilgili etiketler Motorin benzin zam Araç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.