Çiflik Bank'ın Tosuncuk'u nerede?

Çiftlik Bank ile binlerce kişiyi dolandırıp firar eden ’Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın'ın nerede olduğunu SuperHaber açıklıyor.

Vatandaşları milyonlarca lira dolandırarak kaçan Mehmet Aydın Brezilya'nın güney bölgesinde saklanıyor.

Türkiye'nin sıkı takibi sonucu sokağa ve ülke dışına çıkmakta zorlanan Tosuncuk ile ilgili gelişmeler bununla da sınırlı değil.

Çiflik Bank'ın Tosuncuk'u nerede?

URUGUAYLI GÜZELDEN ÇOCUĞU OLDU
SuperHaber'in edindiği bilgilere göre Tosuncuk'un birlikte olduğu Uruguaylı güzellik kraliçesinden ise bir çocuğu oldu.

ÇİFLİK BANK MAĞDURU İNTİHAR ETTİ
İstanbul Başakşehir'de bulunan bir poligonda gözetmen eşliğinde atış yapan Recep Ataş, aniden elindeki tabancayı kendisine doğrultarak kalbine tek el ateş ederek intihar etti. Ataş'ın Çiftlik Bank mağduru olması nedeniyle intihar ettiği iddia edildi. Ataş'ın 40 bin lira kredi çekerek Çiflik Bank'a yatırdığı ve borçları nedeniyle bunalıma girdiği iddia edildi.

Çiflik Bank'ın Tosuncuk'u nerede? ile ilgili etiketler Çiftlik Bank mehmet aydın tosuncuk
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.